Tisdag Oktober 17 2017

3 tips för att förlänga livslängden på ett externt batteri

01.15.2015 från · Lämna din kommentar 

En bra powerbank (eller externt batteri) kan faktiskt göra livet enklare, men tyvärr har den också ett utgångsdatum. Därför har vi här ett par tips som du kanske kan ta del av och följa för att kunna använda den längre och få bättre resultat. Ta en titt på en av våra externa batterier här.

tips att förlänga livslägnden på en  powerbank

Går det bra att använda en powerbank hur ofta man vill eller det är bättre att använda den så mer sällan för att förlänga livstiden? Påverkar sol eller fukt en powerbank? Läs mer.

#1 Använd ditt externa batteri regelbundet

Det är inte bra för själva batteriet om du inte använder det minst ett par gånger i månaden (låt oss säga, 3 gånger). Och när vi säger detta, menar vi att du ska ladda och tömma det helt och hållet minst 3 gånger.

#2 Undvik sol och luftfuktighet

Det är inte optimalt att använda batteriet i starkt solsken, eller i en fuktig miljö. Detta är särskilt bra att veta om du är ute på en höstpromenad, på en strand eller liknande.

#3 Ett externt batteri bör aldrig förvaras urladdat

Som sagt så är det dåligt för batteriet om du inte laddar upp det under en längre period, och det är ännu värre ifall det är urladdat. Låt oss föreställa att du varit på semester och låtit batteriet stå i fyra månader utan att använda det. Efter att du kommit hem kan du vara ganska säker på att det inte längre kommer att fungera lika bra som tidigare.

Om du vill behålla en bra prestanda på din powerbank, så bara följ dessa enkla tips!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!