Löradg Oktober 21 2017

3 små resegadgets du aldrig visste att du behövde!

07.24.2015 från · Lämna din kommentar 

När vi börjar packa inför en resa (oavsett om det är en affärs- eller nöjesresa) så vet vi nästan alltid exakt vilka prylar som finner sin väg in i våra väskor och resväskor: vår smartphone (kanske flera?), en surfplatta eller en bärbar dator, vår favoritmusikspelare (ja, vissa av oss lyssnar inte alltid bara på musik från våra telefoner!), och kanske en kamera (om du föredrar att ta bilder “old school”). På vår lista måste vi även kryssa i ett par hörlurar, för att vi ska kunna lyssna på musiken som kommer från vår musikspelare, eller hur?. Sedan har vi ju batteri och ström som vi behöver bli försörjda med, det vill säga vi måste även tänka på powerbank / ett externt batteri. En sista sak, på semestern måste man ju bara ha med sin selfiestick, var annars ska man ta sina grymma selfies om inte på resan?

Gadgets i resväskan

Vad hade ni sagt, ifall vi sa att det finns ett par andra resegadgets som ni bara måste ha med på resan? Selfiesticks och powerbanks i all ära, men det finns andra, coola saker som bara är ett måste! Det finns ett antal små “manicker” där ute som kan göra resandet enklare och mer intressant, och vi passar på att nämna tre av dessa idag, bara för er! :)

Håll koll på dina nycklar eller ditt bagage med iFindU

iFindU

Du kan nu äntligen sluta oroa dig för att förlora resväskan, din mobiltelefon eller dina nycklar när du är på resande fot. iFindU är en Bluetooth-tracker som håller dina tillhörigheter organiserade och ditt sinne i fred. Allt du behöver göra är att fästa trackern på din väska eller nycklar (eller något annat föremål för den delen, som du absolut inte vill tappa bort) och sedan ladda ner gratis appen (iTracing) för att använda den.

Ytterligare funktioner: iFindU fungerar också som en kameraslutare och en röstinspelningsknapp!

Musik till alla med Belkin hörlursdelare

Hörlursdelare

Det har säkerligen uppstått en situation när du ville lyssna på musik med alla dina vänner, men ni hade bara ett hörlursuttag? Ja, det har även hänt oss! Då brukar du isåfall lämna över en öronsnäcka till en vän, men det är det. Tur är, att det nu finns en tjusig lösning som kommer att sätta stopp för detta musikelände, och det kommer i form av Belkin hörlursdelare. Lita på oss – när du väl testar på denna delare, kommer du aldrig mer att vilja gå någonstans utan den igen!

En högtalare, powerbank och ficklampa, allt i ett!

Lendinson 4 i 1

Vi vet att vi har nämnt att det finns mer saker som bör packas än powerbanker, men denna gadget är lite annorlunda. Denna lilla manick ger inte bara extra energi till alla dina enheter när du behöver det som mest, men du kan faktiskt också njuta av din musik trådlöst, ta emot handsfreesamtal och lysa med den som en ficklampa! En perfekt resekamrat, tycker ni inte? Powerbank / högtalaren kan enkelt monteras på cykelstyret eller installeras i bilen, vilket innebär att du verkligen alltid kan ta den med dig den, vart du än ska resa.

Har du några andra reseprylar som du verkligen älskar och vill att vi ska känna till, ta upp? Berätta mer om dem i kommentarsfältet nedan!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!